წლიური მრგვალი მაგიდა DataSecSchool-ის მონაწილეებისთვის, 2023 წელი

15 აგვისტოს 16:00 საათზე გაიმართება DataSecSchool-ის მონაწილეთა ყოველწლიური მრგვალი მაგიდა. ღონისძიება ორგანიზებულია Jean Monnet Module Project-ის ფარგლებში კავკასიის უნივერსიტეტის მასპინძლობით.

ყოველწლიური მრგვალი მაგიდა DataSecSchool-ის მონაწილეებისთვის იქნება შემეცნებითი და გასართობი შეკრება, რომელიც ფოკუსირებული იქნება ევროკავშირის საუკეთესო პრაქტიკის განხილვაზე, ამ პრაქტიკის განხორციელების ეფექტური გზების იდენტიფიცირებაზე და მონაცემთა დაცვის შემთხვევების შესწავლაზე როგორც ბიზნესში, ასევე საჯარო სექტორში.

📅 თარიღი 15 აგვისტო
🕓 დრო: 16:00
🏛️ მდებარეობა: კავკასიის უნივერსიტეტი

🔹 ევროკავშირის საუკეთესო პრაქტიკის განხილვა
🔹 საუკეთესო პრაქტიკის დანერგვის გზების განსაზღვრა
🔹 მონაცემთა დაცვის ქეისები ბიზნესსა და საჯარო სექტორში

ღონისძიება მიესალმება DataSecSchool-ის მონაწილეებს, ბიზნესის წარმომადგენლებს და საჯარო სექტორის წარმომადგენლებს, რომლებიც დაინტერესებულნი არიან მონაცემთა უსაფრთხოებისა და დაცვის საკითხებით.

გთხოვთ, დაჯაცშნოთ თქვენი ადგილი ყოველწლიურ მრგვალ მაგიდაზე, სარეგისტრაციო ბმული: